Over JouwSteen

Het gezicht achter JouwSteen.nl

Mijn naam is Patty van der Mieden en ik ben de oprichtster en eigenaresse van JouwSteen.nl. Mijn passie voor edelstenen en mineralen begon al als kind. Tijdens de vakanties verzamelde ik stenen in de Alpen, nam ze mee naar huis, en gaf ze een plekje in een vitrinekastje. Anno nu heb ik edelstenen verspreid liggen door het hele huis. Het natuurlijkschoon van elk stuk vind ik fascinerend. Edelstenen en mineralen zijn niet alleen prachtig om te zien, ook de energie die ze uitstralen vind ik bijzonder om te ervaren.

Alle edelstenen en minderalen zijn met veel zorg door mijzelf uitgezocht. Ik vind het zelf erg belangrijk te weten wat ik koop en bij wie ik mijn producten inkoop. Daarom zijn alle items die je op JouwSteen.nl ziet ook van verschillende kanten gefotografeerd, zodat je weet wat je bestelt en ontvang je dat product wat je ziet op de foto’s. 

Jaren geleden was ik al creatief met het maken van sieraden, ik maakte kettingen, armbandjes en oorbellen. Door het opzetten van JouwSteen.nl is deze passie weer tot bloei gekomen en maak ik nu voor de webshop edelsteen sieraden, zoals armbandjes en ringetjes. Je vindt ze onder Made By Patty. Laat me gerust weten als ik iets persoonlijks voor jou kan maken. 

Naast mijn passie voor edelstenen en mineralen die ik kwijt kan in deze webshop heb ik nog een coaching praktijk, genaamd PattyCoach. Een praktijk voor persoonlijke coaching door middel van een handanalyse of paardencoaching. Ook is het mogelijk om als aanvulling op een consult Jouw Steen uit te zoeken die jou kan ondersteunen op je levenspad. Voor interesse in mijn werkzaamheden neem gerust een kijkje op www.pattycoach.nl.

Ik wens je heel veel plezier op JouwSteen.nl. Heb je een vraag of kan ik je helpen bij het zoeken van de juiste steen, stuur me dan een berichtje naar mail@jouwsteen.nl. Ik help je met alle liefde verder.

Liefs,

Winkelwagen
Scroll naar boven