Verzenden & Levertijd

Levertijd

We streven ernaar jouw pakket binnen 2-3 dagen te verzenden. De verzending zal gaan via PostNL, je ontvangt een Track & Trace code via de mail.

Wil je een op maat gemaakt sieraad, dan zullen de verzendtijd en -kosten in overleg worden besproken.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95. Verzending boven €100,- is gratis.

De verzendkosten naar België bedragen €9,50. Verzending boven €150,- is gratis.

Open Box

Heb je een kleine bestelling en vind je het zonde om verzendkosten te betalen? Dan is de optie van een Open Box wellicht iets voor jou. Op deze manier kun je je bestellingen bij ons opsparen. Zo scheelt dat verzendkosten en verzendmateriaal. Win-Win!

Hoe werkt het?

  • Gebruik bij elke bestelling die je wilt opsparen de kortingscode OPENBOX.
  • Vervolgens maken wij een box voor je aan met jouw artikelen.
  • Wil je dat je opgespaarde box verstuurd wordt? Geef dan bij de laatste bestelling in de notities weer dat je open box verzonden kan worden. 
  • Tussendoor is het ook altijd mogelijk om je open box te laten verzenden, stuur ons dan een berichtje.

Voorwaarden Open Box:

  • Artikelen uit de open box kunnen niet geannuleerd worden.
  • Retourneren van artikelen na ontvangst kan wel.
  • De open box blijft maximaal 3 maanden staan, daarna zal JouwSteen contact met je opnemen voor het verzenden van de artikelen.

Let op: ligt het totaalbedrag van je open box onder €100,- (binnen Nederland) dan betaal je alsnog verzendkosten. Je ontvangt hiervoor een betaallink.

Afhalen

JouwSteen is een online webshop, echter is het in hoge uitzondering mogelijk om, bv. grote exemplaren die moeilijk te verzenden zijn, af te halen in Joppe. Neem vooraf contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en vermeld hierbij je bestelnummer. Als je bestelling al verzonden is, kan deze helaas niet geannuleerd worden.

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Kijk voor meer informatie op de pagina retourneren.

Winkelwagen
Scroll naar boven